Shopping At Anys Syuhada Boutique

By Eyqa Hasnan - March 28, 2014


Hello kaki shopping ! Pernah dengar Anys Syuhada Boutique ? Haa .. Mesti korang curious nak tahu kan kaannn ? Dekat mana butik tu ? Apa yang dijual ? Betul tak ? Haa .. Meh sini aku perkenalkan untuk korang .

Anys Syuhada Boutique nie terletak dekat Tanjung Malim . Macam-macam yang dijual dekat butik nie . Ada long dress , blouse , tops , skirts , palazzo pants dan macam-macam lagi . Selain itu , ada jugak barang-barang lain . Contohnya produk kecantikan , shawls , beg , accessories and cookies . Rambang mata dibuatnya !

Haaa ! Dengar pun dah macam menarik kan kan ? Apa tunggu lagi ? Jom kita serbu ! Kalau Butik Anys Syuhada buat sale , memang syok habis laa . Customers akan berterusan serbu butik tu . Nak tahu lebih lanjut pasal butik nie ?

Lokasi : Tanjung Malim
Landmark : Berhadapan SMK Khir Johari . Bersebelahan Al-Ikhsan . Tingkat atas Kedai Kek Kia Abdul 
Open : 11a.m - 8p.m daily
Facebook : https://www.facebook.com/byAnysSyuhada
Instagram : @by_anyssyuhada
Whatsapp : 013-4867221



  • Share:

You Might Also Like

0 Comments