Open New Books

May 06, 2015

Assalamualaikum


Setelah berbulan-bulan aku menghilangkan diri, akhirnya aku muncul kembali. InsyaAllah aku akan cuba luangkan masa secukupnya dengan blog nie. Rindunya blog kesayangan aku nie. Busy sangat sampai tak ada masa langsung untuk blog.

Tambahan lagi dengan anak-anak saudara yang makin lama makin bertambah. Tahun nie cukup empat orang anak saudara aku. Bagi aku dah ramai woyy! Budak-budak dalam proses nak membesar. Memang macam-macam ragam dorang nie. Boleh naik darah tinggi!

Hmm panjang betul mukadimah aku nie. Hahahaha.. Actually, kalau korang perasan laa kan, dah tak ada previous entries kan? Aku dah delete semuanya. Sebab aku dah niatkan nak buka buku baru. So, taknak ingat kisah-kisah lama. Sejak dah masuk umur dua puluh tahun nie, dah matang sikit. Hahahahahaa..

Ada yang cakap lama aku menghilang. So sekarang aku dah muncul kembali. Hopefully, tak ada laa yang bosan ye? Baca je laa cerita aku mengarut nie. Kalau bosan, pangkah je. Jangan tambah dosa kutuk macam-macam. Nanti aku tak maafkan!

You Might Also Like

2 comments