Mencari Idea

April 30, 2016

Assalamualaikum

 

Masih mencari idea nak update blog nie. Dah taktahu nak update apa. Maybe sebab lama sangat tak update blog. Takpe, aku akan usahakan lagi untuk pupuk semangat sikit! Jangan asyik abaikan blog je.

By the way, sekarang aku mencari idea nak edit blog nie. Simple but nice! Nak nampak macam matang sikit. Biasalaa, dah umur ala-ala dewasa nie. Hahahahahaa.. Lagipun untuk naikkan semangat aku nie.

So, kalau aku dah start update blog, aku akan private blog nie buat sementara waktu. Ada benda yang perlu aku tambah dan buang. Takpe, cantik pun blog sendiri. Kan?

You Might Also Like

4 comments

  1. Ahkak pon sama..blog selalu gak cuti..hehehee!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaannn ? Saya dah lama sangat tinggal blog nie

      Delete
  2. Sekarang blog dah nice pun :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahaa , ingat nak tukar design sikit tapi takde idea lagi

      Delete