Friday, 13 May 2016

Engineering But Not Engineer

Assalamualaikum
annoyed-gif-220
❝ It annoys me that Engineering students call themselves 'Engineers'. You don't hear medical students calling themselves doctors or art students calling themselves unemployed. ❞
Bila aku baca ayat di atas tu, aku gelak! Tersangat betul okay! Okay, firstly bukan aku judge tapi bila fikir sikit, tak semua akan jadi engineers. Ada je yang belajar Engineering tapi bila dah habis belajar, buka gerai burger.
Setiap kata-kata adalah doa, betul! Tapi janganlaa kau asyik show off sangat kau tu student Engineering. Kau tahu tak gaya kau tu really annoying! Please behave yourself!

4 comments:

  1. Lol XD
    Maybe sebab "engineering" panjang sangat heheh

    ReplyDelete
  2. Hm macam setujulah sbb sesetengah dri dorg suka show off & jadi meluat sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaaa kaannn! Suka sangat show off.

      Delete