Result Semester Akhir

November 21, 2016

Assalamualaikum
Alhamdulillah, officially graduated from Politeknik Sultan Idris Shah, Sabak Bernam. Bangun je pagi terus check result final semester. Even tak capai target nak dekan, at least sikit lagi. Takleh nak frust sangat, kang aku nie macam tak reti bersyukur.

Parents pun nampak gembira even anak bongsu dia nie tak capai pointer 3.50. Lol! It's just a number right ? *sedapkan hati* Tak sangka dah habis belajar secara rasminya weyy! Rasa macam baru je lagi menangis-nangis taknak parents tinggalkan aku kat PSIS tu.

So, tahniah semua yang check result politeknik hari nie. Yang mana dapat dekan or lulus tu, seribu tahniah. Yang mana tak dapat, tak capai target or gagal, it's okay. Cuba lagi semester depan. Jangan pernah putus asa. Ingat! Apa yang kau usaha, itu yang akan kau dapat.

You Might Also Like

2 comments

  1. Wahh! Tahniah eyqa dah habis belajar. So lepas ni buat apa? Mesti sambung study kan. Good luck jugak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Cari kerja dulu nie. Thank you dear

      Delete