Kerja

Busy Mengalahkan Perdana Menteri

March 27, 2017

Assalamualaikum
Baru update blog dan apa yang tertangguh dalam blog nie. Maaf sebab terlampau busy sejak kerja nie. Balik rumah dah tak on laptop sebab penat. Kat office pun settle kerja yang tertangguh je. Tak buat kerja lain. Banyaknya kerja sekarang!

Macam biasa janji melayu macam aku nie. Janji akan kerap update blog tapi non adoooooo. Hahahahahahaa.. Free waktu lunch je kejap. Lepas tu busy sangat. Design, photoshoot and update social network office. Itu laa kerja aku. So untuk luangkan masa dengan blog tu memang tak ada.

Actually, entry nie ditaip semalam. Tapi aku draftkan sebab sempat taip sikit je. Lepas tu sambung kerja. Hahahahahaa.. Masuk office pagi nie, baru sambung taip entry nie lagi. Doa-doakan biar aku rajin update blog nie selalu.