Buffet Ramadhan Ulek Beach Resort 2017

May 29, 2017


Assalamualaikum
Kalau dah bekerja, apa-apa yang company tu buat mesti kita akan promote baik punya kan? So, aku yang bekerja di resort terkenal di Dungun nie, aku nak promote laa apa yang terbaru resort aku buat.
Taraaa! Nie buffet ramadhan untuk tahun 2017. Resort pun di pantai timur kan. So, buffet kali nie tertemakan Selere Awok-Awok Kite. Confirm! Makanan yang disediakan memang sedap dan ada live stall. Korang order apa korang nak makan dan dibuat secara live depan mata. Lagi satu, buffet line memang meriah dengan makanan.
Haaa! Yang duduk jauh, jangan risau kerana disini ada menyediakan packages bilik. Terbaik punya harga dan accommodations okay! Kalau berminat, boleh call resort ditalian 098482211/1100. Harga kita boleh bincang lagi *bincang dengan aku je*

Facebook : Ulek Beach Resort
Instagram : Ulek Beach Resort

You Might Also Like

10 comments

  1. Best..best.. Tak pernah ke ganu lg.. Huhu

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Best abe. Sila datang sini nanti..

      Delete
  3. Terus rasa nak pg check in kat sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaaa boleh bolehh.. Sila datang sini nanti

      Delete
  4. Bestnya.....pakej yg menarik ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, so far sangat menarik. Nanti datang tau!

      Delete
  5. Murahnya harga bufet dia, berpatutan!

    ReplyDelete