Follow Us

Sunday, 14 May 2017

Review : Tri-Pearl Eyecare

Assalamualaikum
Siapa sini ada masalah mata? Rabun? Silau? Ada tak ada tak? Kalau ada masalah macam tu, aku ada penyelesaiannya. InsyaAllah berkesan. Tapi jangan lupa tau! Pergi check mata untuk rawatan lanjut. Mata nie aset penting. Jangan tak jaga pulak.

Aku nie ada masalah mata sejak umur 14tahun. Tapi tak pakai cermin mata pun okay. Sebab bagi aku tak teruk sangat. Bila dah masuk belajar, baru laa rasa mata nie makin teruk. Dah semester empat baru check mata dan buat cermin mata. Power? 75 je. Silau tinggi sikit!

Bila dah masuk alam pekerjaan nie, belajar pakai lens pulak. Over kan? Disebabkan rasa macam terseksa je bila rabun nie, aku minum Tri-Pearl Eyecare nie. Ya ampun! Excited okay minum sebab tak sabar nak hidup tanpa cermin mata. Bebas! Pandangan tu unlimited.


Ramuan berkhasiat yang terdapat dalam tu ialah Lutein, Jus Oren, Madu, Lobak Merah, Tomato, Bilberry, Sunflower Seed dan Brokoli. Seriously sedap sangat rasa Tri-Pearl Eyecare nie. Banyak ramuan dalam satu botol. Siapa taknak hoii?

Kelebihan? Haruslaa ada kelebihan tersendiri. Tri-Pearl Eyecare merawat masalah-masalah mata seperti rabun jauh, rabun dekat, silau, mata merah dan eyebag. Haaa! Memang sesuai dengan aku yang super rabun nie. Siapa nak mata yang sihat dan cantik raya nanti sempat lagi minum nie.

Dibawah nie antara testimoni customer yang pernah cuba. InsyaAllah tak menyesal.



Ohh yaaa! Lupa nak bagitau. Cara nak minum Tri-Pearl Eyecare nie mudah je. Korang boleh minum dua kali sehari. Dua je okay! Pernah makan ubat antibiotik tak? Ubat tu tak boleh skip kan? Kena habiskan, bukan? Samalaa macam yang nie. Makan dengan konsisten. Baru hasilnya da'bomb!

Harga mampu milik nie RM60 (Sebotol)

Kalau nak tahu lebih lanjut atau nak deal dengan orang dia, boleh contact:-

Facebook : Tri-Pearl Eyecare
Whatsapp : 013-3690717 (Encik Zul Saleh) 

2 comments:

  1. nice sharing!!salam perkenalan!

    ReplyDelete
  2. Maknanya berkesan ke produk ni Eyqa? Kalau berkesan nak jugak Siqah cuba. Stress power spec naik tiap tahun T_T Belum kira silau lagi..

    ReplyDelete