Thursday, 15 June 2017

Anak-Anak Ramadhan

Assalamualaikum

Siapa ingat lagi cerita legend bulan Ramadhan? Cerita yang ditunggu-tunggu setiap kali bulan Ramadhan. Cuma sekarang je dah tak nampak cerita nie ditayangkan di tv. Hello! Nie cerita paling banyak sambutan berbanding cerita lain okay!

Anak-Anak Ramadhan the legend! Sanggup aku download cerita sebab nak layan cerita nie. Nak harapkan tv tayangkan lagi entah bila. Asyik tayang cerita based on novel je. Mana syiokkk! Dah dah, jom layan cerita nie sementara boss tak ada dalam office 😅

6 comments:

  1. Haaa report kat bos ahaks mcm xpenah tgk je cerita ni ke dh hlg ingatan :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aikk pernah laa akak. Hahahahaa dah lama tak tayang cerita nie tau..

      Delete
  2. Replies
    1. Serious laa tak pernah tengok? Dulu setiap tahun tayang cerita nie. Masa macam Diari Ramadhan Rafique.

      Delete
  3. Diari ramadhan rafique best. Dorang tak nak ulang tayang ke? Pergh skema betul ayat ulang tayang tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahaaa dorang lebih suka tayang cerita adaptasi dari novel.

      Delete