Salam Lebaran 1438H

By Eyqa Hasnan - June 28, 2017

Assalamualaikum

Selepas sebulan berpuasa, umat Islam dah sambut bulan Syawal yang mulia nie. Sekejap je masa berlalu.. Pejam celik pejam celik dah Ramadhan. Sahur puasa sahur puasa dah raya. Raya oii raya! Makan tak ingat dunia. Masa puasa turun 5kg, bila raya naik 15kg. Padan muka! Hahahahahahaa 😂😂😂

Jom spam gambar raya yang tak seberapa okay 😇 Hello! Ini masa si tembam nie bergambar dan posing acah acah model plus size. Hahahahahaaa.. Kisah pulak aku orang nak kata apa pun. Nie masa untuk aku enjoy!

Ayah, ma dan satu-satunya anak yang masih bujang 😂
Outfit of the day on 1st Syawal 1438H.

Outfit of the day for 2nd Syawal 1438H.

Outfit of the day for 3rd Syawal 1438H.

Maksu dan anak-anak saudara kesayangannya.
Maksu dan anak saudara kesayangannya.
Sahabat sejak kecil. Thank you tasya for coming..
Okay tu je laa.. Tak banyak update sebab busy. Sekarang letih sangat sebab hari nie buat open house. Alhamdulillah ramai yang datang. Aku busy bakar satay je. Nak bergambar pun tak sempat mana. Penat penat penat! Esok buat self-reward sikit. Nak layan wayang..

  • Share:

You Might Also Like

2 Comments