Salted Caramel Brownies Terbaik Di Dungun

By Eyqa Hasnan - September 11, 2017

Assalamualaikum

Makan brownies sambil update blog memang layan habis weyy 😂 Aku dahlaa hantu sikit bab coklat nie. Pantang nampak atau ada coklat, tak berhentilaa aku mengunyah sampai orang sekeliling stress tengok aku makan 😂 Patutlaa badan besar macam badak. Makan benda berlemak. Hahahahaaa 😂😂😂

Okay.. Aku sebenarnya nak memperkenalkan Salted Caramel Brownies yang terbaik di Dungun *bagi aku*. Nie kali kedua aku repeat order dengan Mellmerah Creations yang bergelar pensyarah di UiTM Dungun. Sekali brownies tu masuk mulut, memang susah nak berhenti. Sedap sangat! 😋😋😋
Tadaaaaaaaaa! Salted Caramel Brownies dengan model naked face okay! Hahahahaa.. Baru siap mandi, Mellmerah Creations dah call bagitau on the way nak hantar brownies. So, bersiap ala kadar je laa.. Lepas je ambil brownies, terus masuk rumah selfie dengan brownies. Hahahahahaaa perangai betul! 😅
Cuba tengok gambar tu. Sedap kan? Walnut banyak gilaaaa atas brownies. Memang aku tak salah pilih dan beli. Sekali hidang, terus banyak tangan yang capai nak makan brownies. Tak dapat nak cerita macam mana sedapnya brownies nie. Hihihihihiii 😄😄😄

Kalau korang nak rasa keenakkan brownies nie, boleh hubungi nombor dibawah. Oppsss! Bukan sekadar brownies ya, banyak lagi yang Mellmerah Creations nie boleh buat. Sedap dan harga pun berpatutan. Nak tengok hasilnya, boleh tengok di Instagram Mellmerah Creations nie.

Contact here:-
Instagram : Mellmerah Creations
Whatsapp : 019-2757 075

  • Share:

You Might Also Like

26 Comments

  1. Replies
    1. Memang sedap gila brownies nie Kak Qaseh..

      Delete
  2. kalau balik dungun, boleh la tempah ni.wiwiwiwi

    ReplyDelete
  3. Oh myyy nampak sedapnya! Tak kedekut walnut tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah.. Memang gigit brownies tu confirm dapat walnut

      Delete
  4. woww sedapnye kek tu, gambar pulak cantik siap bergerak gerak..

    ReplyDelete
  5. sedapnye kek tu, gambar pulak bergerak gerak lagi memikat hihihi

    ReplyDelete
  6. Wowwww.... dia punya walnut sangat menggoda....

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Sedap Kak Min.. Confirm tak berhenti makan kalau Kak Min makan brownies nie

      Delete
  8. kalau lah boleh pos . lisa dah minta tuk post hehehe

    ReplyDelete
  9. Sedapnya....memang terbaik arrr
    Tengok pon dh leleh air liur....share nak guna resipi ya...
    Nak buat makan2 ngn anak2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap sebab walnut banyak.. Nie pun order dengan Mellmerah Creations.

      Delete
  10. Ya ampun, meleleh dah air liur ni tengok. Uwaa nak jugakk hehe

    ReplyDelete
  11. Nampak sedappp jer ni eyka..akk pon suka brownies gak..

    ReplyDelete