Segmen Blogger Aktif 2017 – MRSZACOM

By Eyqa Hasnan - October 26, 2017

Assalamualaikum
Selalu tengok Sis Hawa nie update templates yang bloggers tempah dengan dia. Ya ampun! Lawa gila kot. Aku pun teringin nak tukar baju blog nie dengan design dia. So, harapnya ada rezeki aku menang template blogspot tu okay. Hihihihii..
 
Syarat-syarat penyertaan:
1. Terbuka untuk blogger Warganegara Malaysia.
2. Follow blog Mrs Za Com
3. Like Page Mrsza Com
4. Like Instagram : Mrszacom Instagram
5. Buat satu entry bertajuk “SEGMEN BLOGGER AKTIF 2017 – MRSZACOM”
6. Copy banner di atas dan backlink kan ke entry ni. (Penting)
7. Publishkan entry, dan hantarkan URL penyertaan pada ruangan komen
Ganjaran kepada peserta yang join segmen ini:
1 x Template Blogspot
2 x Topup Maxis / Umobile / Celcom / Digi dll
10 peserta bertuah akan dipilih untuk menjadi rakan bloglist utama di blog www.mrsza.com
Tempoh Penyertaan:
26/10/2017 – 27/10/2017 ( 11.59pm)

Jemput join ramai-ramai ye…
Terima kasih buat yang sudi join dan jadi rakan bloglist mrszacom tau

  • Share:

You Might Also Like

6 Comments