Jom Cantik Dan Kulit Sihat Bersama Beauty In The Drops 9Herbs

By Eyqa Hasnan - November 10, 2017

Assalamualaikum


Jom Cantik Dan Kulit Sihat Bersama Beauty In The Drops 9Herbs | Siapa disini yang suka make up? Dan siapa pernah lalui dimana make up bercapuk bila berpeluh dan pernah tengok muka orang sekitar korang yang make up bercapuk? Apa yang korang fikir masa tengok tu? Mesti korang kutuk kan? " Euuwww! Reti make up ke tak tu? Bercapuk semacam je! ". Betul kan? Kalau tak betul, aku je lah tu yang suka kutuk dalam hati. Hahahahahaa..

Sebenarnya aku pun pernah berada situasi dimana make up bercapuk. Masa konvokesyen hari tu. Apa perasaan aku? Haruslah stress. Hari berbahagia aku nak sambut kejayaan aku. Tetapi sekarang aku boleh bergembira kerana aku dah jumpa satu produk untuk make up tahan lebih lama dan tidak bercapuk lagi.


Apa Itu Beauty In The Drops (BitD)?
BitD mempunyai dua fungsi terbaik iaitu sebagai primer sebelum make up dan melindungi kulit wajah kita dari kerosakan radikal bebas. Haa jangan taktahu pulak! Serum nie mengandungi minyak Argan dan minyak Jojoba yang sangat kaya dengan antioksidan, dan membantu mengawal minyak yang berlebihan tanpa mengeringkan kulit. Tahu tak? Dalam BitD ini jugak mempunyai Vitamin E untuk faedah berkhasiat dan anti-penuaan. Ia mempunyai wangian yang menyegarkan dari minyak aromaterapi. Memang wangi kulit wajah nie bila pakai BitD.

BitD Ini Berkesan Kerana
  • Make up tahan lebih lama dan kalis air
  • Wajah berseri dan nampak semulajadi
  • Melindungi dari sinaran UV
  • Merawat wajah dan anti penuaan
Apakah Kelebihan BitD?
  • Membantu merawat dan mencantikkan kulit wajah
  • Tidak berminyak
  • Mudah dan senang untuk digunakan *menjimatkan masa
  • Sesuai untuk pelbagai iklim dan situasi *seperti Malaysia
  • Selamat dan tiada kesan sampingan *bergantung kepada jenis kulit
  • Mengandungi 100% bahan semulajadi
Apakah Bahan Penting Dalam BitD?
  • Minyak Argan
BitD sangat kaya dengan Vitamin E dan Omega 3, 6 dan 9 serta sesuai untuk semua jenis kulit. Sebagai antioksidan untuk melawan radikal bebas yang menyebabkan penuaan kulit, melembapkan dan menegangkan kulit, menghaluskan dan mencerahkan kulit, mengatasi masalah jerawat, radang dan sunburn serta menjadikan kulit lembut dan bersinar secara semulajadi.
  • Minyak Jojoba
Minyak Jojoba ialah lilin cair atau Wax Ester yang memiliki ciri-ciri yang sama dengan struktur kulit manusia dan minyak jojoba dalam BitD sangat sesuai untuk kulit sensitif. Dapat melembut, melembap dan menghaluskan kulit, mengatasi masalah kulit berminyak; mencegah jerawat, mencegah oksidan kulit; sebagai anti penuaan, anti radang dan menjadikan kulit sihat dan cantik.

Cara Penggunaan
  • Goncang sebelum digunakan
  • Picit hujung getah penitis kemudian lepaskannya
  • Longgarkan pinitis dari bekasnya
  • Picit secara perlahan-lahan getah penitis untuk titiskan BitD sekitar muka
  • Titiskan pada dagu, pipi, hidung dan dahi
  • Ratakan ke seluruh wajah
  • Mulakan make up seperti biasa
  • Untuk hasil lebih baik, titiskan sekali lagi sebagai sentuhan akhir

Dibawah ini aku tunjuk cara-cara aku sendiri pakai BitD. Seriously best sebab muka glowing gitu. Semudah 1 2 3 je cara pakainya. Setiap hari aku guna sebelum make up untuk pergi kerja. Maklumlah, nak jaga kulit apabila seharian bekerja dikawasan pantai. Kulit lebih cepat sunburn.


Haa ada sesiapa berminat tak? Kalau berminat untuk mencuba product Beauty In The Drops 9Herbs nie, boleh hubungi maklumat dibawah okay. Ada special offer sekarang tau! Terjah website 9Hers sekarang untuk lihat lebih lanjut produk BitD dan produk-produk lain.

Website : 9Herbs
Facebook : 9Herbs
Instagram : 9Herbs
Whatsapp : 012- 454 0187

Claim the Promo Code NOW! For special offer (Promo Code IMC-BitD#1)

  • Share:

You Might Also Like

14 Comments

  1. Cantik dan comel lah dia punya packaging , menarik bahan kandungan dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Hihihihii.. Botolnya pun gemuk pendek 😂

      Delete
  2. Bestnya.. Pasni mesti eyka tambah comel.. Terima kasih share pasal BitD ni.. Ada peluang.. Kak Ti nak try jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama Kak Ti. Kak Ti patut cuba BitD nie.. Bagus fungsinya!

      Delete
  3. wow..banyak kelebihan..comey nau packaging dia..😱

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Kak Leyla. Packaging sangat comel!

      Delete
  4. lawa packaging,macam menarikkk je tapi tak pandai mekap hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Packaging memang lawa Kak Sue. Alaa yang tak suka make up pun boleh guna. Anti penuaan gituu

      Delete
  5. best yer produk ni,rasa nak grab 1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best best! Grab tau Kak Huda. Contact je 9Herbs tu

      Delete
  6. Bagus sangat..comel je packaging dia..

    ReplyDelete
  7. Wahhh ada minyak argan dan minyak jojoba, memang bagus untuk kulit ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat bagus fungsinya Kak Mas. Very recommended!

      Delete