Pre-Convocation Politeknik Sultan Idris Shah, Sabak Bernam

By Eyqa Hasnan - November 05, 2017

Assalamualaikum
Tergerak hati nie nak update blog dan berkongsi walaupun dah basi. Excited tu dah tak ada walaupun masa kejadian tu dah fikir yang seronok. Yelaa.. Fikirkan hasilnya yang menarik dan lawa untuk tatapan semua tapi musnah akhirnya!

Masa aku tengah excited nak konvokesyen bulan dua bulan lepas, aku dah berpakat dengan #gengpekakdotcom untuk photoshoot pre-convocation. Sanggup habiskan masa sehari suntuk tengah panas untuk bergambar sampai makin hitam muka. Tapi hasilnya non hadoooooooooo! Stress jiwa aku! 😭

Kenapa aku cakap non hadoooo? Bayangkan hanya cd *okay, boleh dimaafkan*, tiada hardcopy *boleh dimaafkan lagi*, gambar tak edit langsung! Tak edit weyy! Gaya bercakap masa photoshoot haritu macam edit semua padahal tidak! Sakit hati aku tahu tak! Dahlah 31 October 2017 baru dapat cd yang tak edit sedangkan photoshoot pada 16 September 2017. Kau buat apa sepanjang tempoh tu?


Mannequin Challenges nie dapat videonya awal pulak melalui telegram tapi gambarnya lambat. Dahlah dalam cd tu tak attach sekali dengan video. Ehh tetiba nak marah sebab sakit hati dan kecewa dengan hasilnya. Kalau anda *you know who you are* baru nak cipta nama, tolong buat kerja dengan betul supaya customer tidak rasa menyesal!

You can have everything in the world but if you don’t have friends, you don’t have anything. Thank you #gengpekakdotcom ❤💋 2013 and still countings 👭

  • Share:

You Might Also Like

4 Comments

  1. Boleh tahu berapa bayar untuk shooting dan produk hasil akhir?

    ReplyDelete
  2. Eh mahal juga bayarannya, tapi kalau hasil kerja bagus tak kisah pun kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Lagi kecewa bila BFF bagitahu dia hanya dapat CD kosong

      Delete