Assalamualaikum
Kisah seorang blogger Yuyu Zulaikha yang viral baru-baru nie tentang pernah tidur atas toto selama empat bulan selepas berkahwin. Memang aku tabik pada Yuyu dan suami kerana sanggup tidur atas toto selama empat bulan. Pergghhh! Boleh sakit tulang belakang woyy! Tetapi disebabkan viral nie, ada sesetengah masyarakat nie tak faham dan tak cuba fahamkan apa yang Yuyu post. Maka jadilaa fitnah dan fikir bukan-bukan. Dibawah nie aku ada screenshot apa yang Yuyu post.

Disebabkan post atas nie, tiba-tiba ada yang cakap berkenaan Yuyu naik helikopter semasa majlis perkahwinan. So, ada yang anggap mustahil orang susah. So, Yuyu respon tentang tu!


Sudah jelas ke belum? Aku harap benda nie tidak jadi fitnah lagi. Kesian Yuyu dan suami. Dahlaa Yuyu tu kecil je orangnya. Difitnah lagi! Makin kecil aku tengok dia. Hahahaaa.. By the way, aku retweet semalam cakap-cakap orang tentang Yuyu. So, aku post laa sini sekali. Aku harap yang cakap-cakap tu baca laa entry nie dan tak fikir bukan-bukan dah.2 Comments