Assalamualaikum

Makan brownies sambil update blog memang layan habis weyy 😂 Aku dahlaa hantu sikit bab coklat nie. Pantang nampak atau ada coklat, tak berhentilaa aku mengunyah sampai orang sekeliling stress tengok aku makan 😂 Patutlaa badan besar macam badak. Makan benda berlemak. Hahahahaaa 😂😂😂

Okay.. Aku sebenarnya nak memperkenalkan Salted Caramel Brownies yang terbaik di Dungun *bagi aku*. Nie kali kedua aku repeat order dengan Mellmerah Creations yang bergelar pensyarah di UiTM Dungun. Sekali brownies tu masuk mulut, memang susah nak berhenti. Sedap sangat! 😋😋😋
Tadaaaaaaaaa! Salted Caramel Brownies dengan model naked face okay! Hahahahaa.. Baru siap mandi, Mellmerah Creations dah call bagitau on the way nak hantar brownies. So, bersiap ala kadar je laa.. Lepas je ambil brownies, terus masuk rumah selfie dengan brownies. Hahahahahaaa perangai betul! 😅
Cuba tengok gambar tu. Sedap kan? Walnut banyak gilaaaa atas brownies. Memang aku tak salah pilih dan beli. Sekali hidang, terus banyak tangan yang capai nak makan brownies. Tak dapat nak cerita macam mana sedapnya brownies nie. Hihihihihiii 😄😄😄

Kalau korang nak rasa keenakkan brownies nie, boleh hubungi nombor dibawah. Oppsss! Bukan sekadar brownies ya, banyak lagi yang Mellmerah Creations nie boleh buat. Sedap dan harga pun berpatutan. Nak tengok hasilnya, boleh tengok di Instagram Mellmerah Creations nie.

Contact here:-
Instagram : Mellmerah Creations
Whatsapp : 019-2757 075