Assalamualaikum

Fernleaf UHT Terbaik Dari Ladang #100Mmmmm | Pelbagai kajian pengguna yang dijalankan menunjukkan bahawa ramai ibu bapa masih tidak menyedari tentang khasiat susu. Selain kandungan kalsium dan protein yang baik untuk tulang dan tumbesaran, ramai ibu bapa tidak sedar tentang zat lain yang terkandung dalam susu serta faedahnya kepada kanak-kanak.


Sekarang aku nak memperkenalkan Fernleaf UHT yang memang #100Mmmm. Susu Fernleaf ini 100% dari New Zealand dan kesegaran susu ini terjamin. Tahu tak? Lembu tenusu ini bebas meragut rumput yang subur dan segar. Padang rumput menghijau yang luas terbentang itu bagaikan satu tarikan memukau buat sesiapa saja yang mahu menghayati keindahannya. Buat manusia, kehijauan sebegitu me­nyajikan kepuasan menatap pemandangan yang tampak indah dan menenangkan, manakala bagi si lembu, itulah nikmat mengisi perut masing-masing dengan rumput yang tumbuh dengan kualiti tinggi.

Dengan itu, lembu tenusu ini dibiarkan bebas menghabiskan masa 90% sehari untuk meragut rumput dengan cuaca yang elok; cerah dan secara tak langsung, dapat menyerap kandungan Vitamin D yang sihat. Dan semestinya lembu tenusu ini dapat menghasilkan susu lebih berkualiti.


Di New Zealand, lembu tenusu ini dijaga dengan baik oleh pakar tenusu yang mahir dan mempunyai pengalaman lebih daripada 140 tahun dalam bidang perladangan tenusu. Oleh sebab itu New Zealand sangat dikenali sebagai peneraju dunia dalam industri tenusu. Peladangan di sana sangat komited dengan kerja mereka dan memberikan hasil yang berkualiti tinggi pada setiap peringkat pengeluaran susu. Bermula dari pemakanan lembu tenusu sehingga susu yang dihasilkan oleh lembu tenusu itu kepada pengguna.


Fernleaf UHT ini di datangkan dengan tiga variasi yang begitu menarik; Full Cream, Low Fat dan Chocolate. So yummy! Ia juga boleh didapati dalam pek 1 liter dan 200ml. Korang nak rasa juga? Boleh dapatkan di pasaraya berdekatan.

Jom kita sama-sama #100Mmmmm dengan Fernleaf UHT Malaysia.
Assalamualaikum


Kekal Putih Dengan Minuman Campuran Botani | Sejak aku bekerja di kawasan tepi pantai dan berpanas terik sewaktu berjalan untuk pergi lunch, memang kulit aku cepat gelap. Sunburn! Stress bila tengok cermin tu tak dapat digambarkan. Berbelang weyy pipi gebu aku nie.

Tetapi sekarang aku tak perlu risau lagi. Aku dah jumpa penawar untuk merawat masalah kulit aku. Bolehlah putih walaupun aku nie sejenis kulit terlebih masak sejak kecil. Hihihii.. Produk apa? Tak sabar ya korang nak tahu? Aku pun tak sabar nak bercerita.


KITSUI™ Whitenin BB menjadi pilihan aku. Kenapa? Aku nie masih muda. Aku nak jaga kulit dan kesihatan aku sebaik mungkin. Semua orang mempunyai fitrah untuk menjadi cantik. Jadi ini salah satu usaha aku. Selain skincare, produk minuman campuran botani ini juga membantu aku.

Hanya dengan campuran Acerola, Biji Anggur dan Beri, aku dapat nikmati minuman botani yang sedap ini. Seriously, memang aku tak tipu! Sedap dengan rasa beri itu.. Kesan pengambilan produk ini hanya dalam 1 - 2 minggu tetapi bergantung kepada tubuh seseorang itu juga.

Tapi, apa kelebihan KITSUI™ Whitenin BB ini kan?
  • Mencerah dan memutihkan seluruh wajah
  • Menghalang pembentukan blackhead & whitehead
  • Mengawal minyak berlebihan di muka
  • Menghalang penghasilan melanin kulit
  • Menutup liang pori terbuka
  • Menjadikan kulit lebih putih pink dan gebu
Banyak kelebihan tu. Sesuailaa untuk aku sejenis kulit berminyak nie. Ehh ehh! Korang pernah dengar ayat " Beauty is pain "? Tetapi tidak lagi sekarang. Nak cantik pun mudah je. Hanya perlu jaga pemakanan, exercises dan ambil supplement tambahan seperti KITSUI™ Whitenin BB ini. Mudah je kan?


Cerita punya cerita, macam mana ye nak minum KITSUI™ Whitenin BB? Senang je. Ambil 1 paket KITSUI™ Whitenin BB dan campurkan ke dalam 150ml air suam. Goncangkan sehingga larut dan minum. Nak lagi cepat kesan, minum air secukupnya untuk sepanjang hari.


Siapa nak beli, cepat serbu Watson atau Guardian sekarang. Aku dah, korang bila lagi? Nak tahu maklumat lebih lanjut, boleh terus klik link dibawah.

Facebook: Kitsui My
Instagram: Kitsui My