Assalamualaikum



#candlelightdinnerbyulekbeachresort di Dungun, Terengganu | Mana-mana pasangan yang inginkan suasana yang romantik ditemani deruan ombak yang membadai tepian pantai, aku suggest kepada korang untuk memilih Ulek Beach Resort sebagai tempat untuk korang merealisasikan impian korang.

Ulek Beach Resort terkenal dengan sebuah destinasi percutian di Dungun, Terengganu. Tetapi disini tetap menyediakan pelbagai pakej yang menarik untuk korang. Antara yang terkenal selain menginap dan seminar, candlelight dinner sangat terkenal disini. Ditemani dekorasi yang menarik, diterangi gemerlapan cahaya lilin dan diiringi alunan muzik yang romatik.


Haaa! Di atas antara pakej yang ditawarkan. Nak add-on makanan pun boleh. Murah kan? Harga ini termasuk dekorasi tau! So, korang hanya datang makan sahaja sambil celebrate bersama yang tersayang. Tunggu apa lagi tu? Korang boleh contact direct je dengan Sales person Ulek Beach Resort.

Whatsapp/Call : 0134560737