Hello kaki shopping ! Pernah dengar Anys Syuhada Boutique ? Haa .. Mesti korang curious nak tahu kan kaannn ? Dekat mana butik tu ? Apa yang dijual ? Betul tak ? Haa .. Meh sini aku perkenalkan untuk korang .

Anys Syuhada Boutique nie terletak dekat Tanjung Malim . Macam-macam yang dijual dekat butik nie . Ada long dress , blouse , tops , skirts , palazzo pants dan macam-macam lagi . Selain itu , ada jugak barang-barang lain . Contohnya produk kecantikan , shawls , beg , accessories and cookies . Rambang mata dibuatnya !

Haaa ! Dengar pun dah macam menarik kan kan ? Apa tunggu lagi ? Jom kita serbu ! Kalau Butik Anys Syuhada buat sale , memang syok habis laa . Customers akan berterusan serbu butik tu . Nak tahu lebih lanjut pasal butik nie ?

Lokasi : Tanjung Malim
Landmark : Berhadapan SMK Khir Johari . Bersebelahan Al-Ikhsan . Tingkat atas Kedai Kek Kia Abdul 
Open : 11a.m - 8p.m daily
Facebook : https://www.facebook.com/byAnysSyuhada
Instagram : @by_anyssyuhada
Whatsapp : 013-4867221





Hello ! Hari nie aku nak kongsikan something . Guess what ? Haaa ! Korang pernah dengar pasal ' feedmilk ' tak ? Mesti tak pernah dengar lagi kan kan ? Mesti korang tertanya-tanya dalam hati , feedmilk nie apa ehh ? Susu ke apa ? Actually , feedmilk nie satu jenama baju menyusu pertama di Malaysia . Baju menyusu nie baju menyusu yang paling tercanggihlaa . Rekaannya memang PREMIUM EXCLUSIVE DAN VERSTYLE ECONOMY ! Ada macam-macam saiz dan warna . Saiz ada dari XS sehingga XXXL . Wohoaa ! Semua jenis saiz boleh pakai .







Korang boleh terjah usha dekat sini :-

www.feedmilk.com
Facebook : www.facebook.com/feedmilk
Instagram : @feedmilk