Tuesday, 26 September 2017

Penjagaan Dalaman Dengan Jus Asam Kunyit Madu (JAKM)

Assalamualaikum


Siapa sini pengamal jamu? Angkat tangan cepat! Yang bukan pengamal jamu pun lepas nie confirm akan jadi pengamal tegar jamu. Jamu apa? Haa nie laa masanya untuk aku perkenalkan kepada korang. Jangan terkejut ya! Sebab jamu nie yang muda dara bergetah pun dah boleh minum. Tak payah tunggu kahwin atau lepas bersalin baru nak amalkan. Benda macam nie kena jaga dari awal.

Semalam kongsi JAKM dengan officemate. Mula-mula dia taknak minum tapi aku suruh jugak minum. Hahahahahaa.. Dia minum sikit je tak sampai 60ml pun. Makk aiii! Dia nie masih breastfeed anaknya. Dia cakap susu memang banyak dan tidur lena je. Pergghhh! Nampak tak bagusnya JAKM nie?

Sebelum tidur aku amalkan 60ml JAKM. Sangat sedap! Tidur lena sampai pagi. Bangun pagi nie tak ada laa letih macam semalam. Badan rasa segar je. Bersemangat lain macam nak pergi office. Seriously, JAKM nie memang menjadi dengan tubuh aku. Tak tipu! Tadi pun aku paksa lagi officemate aku minum. Hahahahahaaa.. Benda baik kena kongsi. Kan?


Jom aku perkenalkan lagi JAKM nie dengan lebih lanjut. Jangan risau sebab JAKM bukan macam jamu-jamu yang dipasaran tu. JAKM banyak sangat khasiat tersembunyi. Apa khasiatnya? Khasiatnya tersembunyi kan? Mana boleh bagitahu 😑 Hahahahaaa gurau je..

Khasiat Jamu Asam Kunyit Madu by Forreen Secret:-

😍 Membantu mencegah lesu-lesu badan
😍 Membantu merawat masalah kulit
😍 Membantu proses pencerahan kulit scara alami
😍 Menaikkan aura seri wajah
😍 Merawat haid tidak teratur dan darah-darah kotor
😍 Membantu merawat kolestrol berlebihan
😍 Membantu buang angin dalam badan
😍 Membantu merawat ibu-ibu dalam pantang/lepas bersalin
😍 Membantu melambatkan proses penuaan (awet muda)
😍 Membantu merawat luka jahitan lepas bersalin
😍 Membantu merawat masalah rahim/peranakan
😍 Membantu merawat masalah bau badan
😍 Membantu atasi masalah keletihan
😍 Membantu atasi migrain/kerap sakit kepala
😍 Menstabilkan gula dalam darah
😍 Membantu meningkatkan kesuburan suami isteri
Kenapa aku cadangkan minum JAKM nie? Aku masih muda. Aku nak jaga dalaman walaupun badan aku besar. Penting! Nak buang kolestrol berlebihan. Kolestrol nie boleh jadi punca penyakit lain. So, bermula dari sini, aku amalkan minum JAKM. Sekali minum terus suka! Sebab rasa tu memang sedap sangat. Rugi siapa tak cuba.

JAKM nie highly recommended kerana produk 100% homemade. Tiada sedikit pun bahan pengawet yang digunakan. Dengan menggunakan ibu kunyit, halia, asam jawa, temu kunci, madu, saffron, habbatussauda dan juga gula melaka sebagai ramuan utama. Bersih dan selamat!


Selepas aku minum JAKM nie, memang badan rasa ringan je. Angin-angin dalam badan keluar dengan pelbagai bentuk contohnya kentut. Kah kah kah kah kahhh 😂 Tapi takpa, angin je keluar bukan bau. Hihihihiii.. Haaa lupa nak bagitahu benda penting nie.

NOTA PENTING!

🔑 Lelaki dan perempuan boleh minum Jus Asam Kunyit Madu (JAKM).
🔑 Amalkan 60ml setiap pagi dan malam.
🔑 Simpan dalam peti sejuk untuk kesegaran
🔑 JAKM tahan selama 2-4 minggu
Hari nie aku promote benda nie dengan staffs Ulek Beach Resort. Finance sebotol, housekeeping tiga botol. Tengah solat pun ada yang call sebab nak order. Hahahahaa.. Tadi pergi ke Binjai Bistro sebab nak settle kerja tapi aku menyelam sambil minum air. Promote terus! Hahahahaaa.. Alhamdulillah.. Ramai yang suka dengan JAKM. Aku pun dah ada orang panggil Mak Jamu. Sebab promote satu resort hari nie..

Haaa! Kalau korang pun nak rasa Jus Asam Kunyit Madu (JAKM) nie, korang boleh contact Puan Azrina 👇

Instagram : Jus Asam Kunyit Madu 
Whatsapp : 010-818 1796019-382 8369

34 comments:

  1. JAKM mmg best..byk pula khasiatnya.. mmg lepas mnum badan rasa segar dan bertenaga..kepala yang pening dah tak pening lagi..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Boleh Shah. Siap kentut berirama.. Hahahahahaaa

      Delete
  3. Replies
    1. Bagi eyqa, rasa masam-masam sikit je..

      Delete
  4. Dah semakin ramai minum jus kunyit ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu.. Jus berkhasiat ramai yang cari

      Delete
  5. Nak minum jugaklah dalam pantang nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Highly recommended Kak Mas.. Sesuai sangat untuk orang berpantang

      Delete
  6. Saya pengamal jamu.. Ahaks.. Angkat tangan tinggi ni.. Best kan jakm ni. Bertenaga rasa..

    ReplyDelete
  7. Memang best jus nie...hilang penat lesu semua

    ReplyDelete
  8. sedap tapi rasa pahit sikit .. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaaa pahit sikit je. Still boleh tahan

      Delete
  9. Banyaknya khasiat dia..memang patut cuba nie..

    ReplyDelete
  10. Saya dengar kawan2 cerita jus ni memang baik. Harga berpatutan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye, itu betul. Harga sangat berpatutan dengan kebaikan jus nie

      Delete
  11. memang serius sedap dan berkhasiat minum JAKM ni, IQ tak nafikan, memang best!

    ReplyDelete
  12. Benda baik mesti kita nak share kan..kawan sihat..kita pun happy..JAKM mmg sgt membantu!

    ReplyDelete
  13. wah banyak kebaikan dia 😍 nak try lah nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak sangat.. Cuba tau nanti! Contact je Puan Azrina..

      Delete
  14. nak try la lepasni.. kena jaga dalaman kan sebelum kawin ni. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHAHAA! Miera, kita berdua wajib cuba sebelum kahwin..

      Delete
  15. makin ramai yang minum ni. khasiat pun bagus juga.nk try juga la nnti

    ReplyDelete
  16. Rasa sedap. So tak kisah nak minum hari-hari pun

    ReplyDelete