Showing posts from August, 2016Show All
Wipeout Malaysia Frenzy Waterpark Lumut

Assalamualaikum 26082016 aku and housemates ke Frenzy Waterpark Lumut, Perak. Cuba search tempat tu. Wipeout versi Malaysia okay! For me, seriously best. Bayangkan selama nie aku just tengok wipeout kat astro je. Tapi kali…

Janam Janam (Malay Version) - Sheryl Shazwanie

Assalamualaikum Kasih oh kekasih Kau selalu disisiku Berjanji setia kita bertemu semula Berdua jasad berbeza Namun hati menjadi satu Jadilah milikku selama lama Jangan pernah tinggalkan diriku Dan hanya kamu yang bi…

Hantu Atau Ilusi

Assalamualaikum Rasanya dah lama tak update blog. Biasalaa, line wifi rumah sewa nie slow sangat. Nak connect wifi pun boleh bergaduh dengan jiran sebelah. Sementara aku dah dapat connect wifi kat laptop nie, dapatlaa update…