Assalamualaikum


Kulit Cantik Hanya Dengan Skin Polisher Arang 2 In 1 Akar.Co | Bila dah lepas raya, muka pun nak kena jaga cantik-cantik. Sentiasa cantik! Takkan nak cantik bila raya je kan? Apatah lagi bila bekerja yang perlu berhadapan dengan orang, lagi perlu jaga muka dan penampilan diri walaupun diri ini seperti seketul doraemon.

Aku yang berkulit wajah sejenis berminyak dan berparut yang kadang kala jerawat buat skuad kawad ini, perlukan produk yang berkualiti tinggi dan dijamin selamat. Dan sekarang, aku dah jumpa produk yang sesuai. Aku dah cuba tau!

Kebaikan Skin Polisher Arang 2 In 1 by Akar.Co

  • Merawat dan menghilangkan jerawat
  • Anti penuaan
  • Mengurangkan kulit berminyak
  • Menghilangkan bintik hitam di muka
  • Mampu memudarkan parut jerawat dan jeragat
  • Menyingkirkan sel kulit mati
  • Meringankan kulit wajah

Selepas baca kebaikan skin polisher nie, aku terus teruja nak mencuba! Aku pun apa lagi, hujung minggu tu memang aku rehatkan muka aku dengan skin polisher arang 2 in 1 by akar.co. Perghh! Hasilnya? Memang best!



Dengan bau yang berangin seperti pudina, memang rasa sejuk bila. Produk nie boleh dijadikan sebagai skrub dan masker tau! Aku selalu guna 2 atau 3 kali seminggu. Muka dah selalu make up, jadi aku sental balik dengan skin polisher ini.

Kandungan Skin Polisher Arang 2 In 1 by Akar.Co


Sejujurnya, aku highly recommended kalau sesiapa mencari skin polisher terbaik! Bukan boleh pakai di muka je, di seluruh badan dan bibir pun boleh okay. Aku nie always sapu di bibir sebab nak elakkan bibir gelap. Seronoknyaaaa! Ada sesiapa nak dapatkan produk ini? Baca maklumat dibawah cepat!

Macam mana nak dapatkan Skin Polisher Arang 2 In 1 Akar.Co ini? Boleh layari laman sesawang dibawah:-

HARGA: RM85 (100 gram)
WEBSITE: https://akarco.com/
FACEBOOK: Akar.co
INSTAGRAM: @Akar.co

43 Comments

  1. jemput singgah entry terkini ejulz

    https://ejulz.blogspot.com/2018/06/nak-cari-sponsor-segmen.html

    ReplyDelete
  2. mak oi arang plak di buat skincare ek, ermm nampak macam menarik ni. kalau nak kat memana mau gak di beli ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aáh tapi best tau bila pakai. Terus je ke website itu

      Delete
  3. wah bagusnya! boleh guna di bibir sekali! sebab saya hadapi masalah bibir yang cepat kering juga. Bolehlah mencuba nanti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh cuba tu. Banyak kegunaan dalam 1 produk sahaja.

      Delete
  4. Menarik betul siap ada skin polisher dah sekarang. Nampak juga produk ni and really interested to try out. Good benefit some more.

    ReplyDelete
  5. sekarang ni hit trend masker kopi, tapi produk ini memang lain guna arang, first time Neeza dengar, jadi sis dah guna kan, berapa lama masa nampak hasil keberkesanan guna produk ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Sekarang arang dijadikan sebagai produk. So far, selepas guna kulit rasa licin je. Selepas 2 3 kali pengunaan, nampak perbezaan.

      Delete
  6. ramai yg komen produk ni best dan menarik...ianya memberi kesejukan ya pada kulit..efek dia kulit makin lembut dan berseri2..menarik jugak ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Sebab bila pakai tu, dingin je rasa.

      Delete
  7. Syira dah guna akar co skin polisher ni. Memang best. Sejuk dingin ja bila apply dekat muka. Bagus sangat kalau muka kita sunburn. Btw syira dah follow #1479 😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeayy! Setuju. Best gilaa bila pakai skin polisher nie

      Delete
  8. good to know of this brand as I have friends looking for beauty products. Skincare is important we need to clean our skin daily.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya, that's right. You should grab this product.

      Delete
  9. wah bahannya macam-macam, ingatkan arang semata..hehee..macam menarik je..memnag kene polish muka ni balik...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bahan-bahan yang sesuai untuk skincare. Hahahaaa polish kasi bersih!

      Delete
  10. Kita tahu arang orang guna untuk masak kuih kuba guling jer tapi rupanya dalam produk kecantikan dan penjagaan muka juga bagus rupanya heheheheh ok lah nice...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahaaa.. Nie upgrade sikit. Not only in kuih kuba guling tau!

      Delete
  11. Liez dh cuba dan suka sgt.rasa dingin lepas scrub mmg buat rasa selesa. Kulit pun rasa bersih dan cerah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju tu Liez. Best kan bila apply skin polisher nie

      Delete
  12. dah lama rasa macam nak cuba akar.co ni.. tapi belum ada kesempatan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa nanti cuba tau! Boleh terus ke website tu.

      Delete
  13. Wahhh nampak menarik ni. Sis pernah pakai produk dari arang tapi untuk masker. Nanti bolehlah cuba pulak produk ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa boleh cuba nanti nie akak. Yang nie 2 in 1. Boleh jadikan masker dan skrub.

      Delete
  14. Akak dulu skeptikal la nak cuba produk berasaskan arang. Jadi akak cuba mask dari jenama Freeman. Betul tak arang ni ada feel panas bila kita pakai? Sebab akak pakai mask tu rasa panas macam sauna. Pastu scrub dan voila cantik. Cuma tulah tube dia besaq! So akak nak cuba la akar.co ni. Saiz untuk travel. Just nice. Cuba cerita apa rasa masa pakai mask tu? Panas? Atau tidak panas? macam mask biasa ke? sejuk?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak panas pun akak. Dia macam berangin sejuk je bila pakai. Mint je! So far, memang best. Recommended untuk cuba..

      Delete
  15. wah skin polisher kalau dulu tau pasal polish kasut jer hehe. Macam menarik jer produk ni sebab boleh singkirkan kulit mati tu..memang kena cari produk ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahahaaa akak nie lawak la. Nie polish muka tau. Menarik sangat! Cepat grab. Let's cantik!

      Delete
  16. Wanita identik dengan kecantikan jadi tidak heran jika perawatan kulit intensif dilakukan termasuk perawatan wajah. Syukur yan makin banyak inovasi kecantikan saat ini yang dapat membantu diantaranya adalah Skin Polisher Arang 2 In 1 by Akar.Co

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya, itu benar. Ini antara salah satu produk yang boleh dijadikan produk pilihan.

      Delete
  17. hhmmm it's interesting about charcoal ingredient in skincare. I have not tried it personally but have heard about its positive benefits. This skin polisher looks like something to try, as it is also for the lips. Really piqued my interest.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, banyak kegunaannya. Bukan untuk muka semata-mata. Seluruh badan pun boleh guna.

      Delete
  18. betul betul arang ni.. so black.. heheh~ Janji kulit cantik... heheh.. great skin care.... nice one..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaa arang betul nie. Betul tu! Setuju..

      Delete
  19. Menarik, x sangka Ada juga produk guna arang utk kulit, biasa tuk putihkn Gigi.

    ReplyDelete
  20. Selain website ada jual kat kedai x?

    ReplyDelete
  21. Wah, polisher dari arang. Rare ni. Kandungan semua natural pula tu.

    ReplyDelete