Assalamualaikum

Lazada Electronic Fair Sales 2018 Kini Bermula! | Bila sebut je elektronik, semestinya menjadi pilihan setiap orang tak kira peringkat umur. Sedangkan kanak-kanak sekarang sudah mempunyai barangan elektronik sendiri; telefon bimbit. Kau ada zaman kanak-kanak dulu? Hahahahahaa..

Tapi sekarang aku kongsi dengan korang mengenai Electronic Fair Sales 2018 by Lazada yang bermula 27 Ogos 2018 sehingga 29 Ogos 2018 ini. Wahh! Memang boleh dapatkan barangan yang menarik nie. Aku yang sememangnya suka beli barangan elektronik, dah boleh mula mencari.


Selain itu, lebih daripada 26 pilihan produk elektronik jenama antarabangsa yang dijual. Antaranya, Philips, Panasonic, Apple, ThinkCom, Asus dan banyak lagi. Weyy! Ini semua jenama yang berkualiti tinggi tau.

Yang lebih menarik dengan tawaran yang eksklusif dan diskaun sehingga 90% dari pelbagai produk elektronik. Huwarghh! Tak sabar nie nak terjah website Lazada.

Korang wajib membeli tau sepanjang jualan ini berlangsung. Kenapa? Korang boleh penjimatan hebat dengan flash sales 4 kali sehari sepanjang 27 Ogos 2018 sehingga 29 Ogos 2018, penjimatan tambahan sehingga 20% dengan lebih daripada 2500 baucer eksklusif yang dimenangi  dan yang menarik penghantaran percuma dan ansuran 0%.


Lazada Live TV & Social Media Contest
Jangan lepaskan juga peluang menarik ini! Lazada Live TV & Social Media Contest untuk menangi hadiah yang menarik! Wohooooooo!!! Dengan contest ini korang berpeluang menangi hadiah daripada Xiaomi, Asus, Harman, Logitech atau HP dan baucer Lazada sehingga RM300. Bila contest berlangsung?

25 Ogos 2018 berlangsung di Instagram @Lazada
26 Ogos 2018 berlangsung di Facebook @Lazada Malaysia
28 Ogos 2018 berlagsung di Lazada Live TV

Shake & Win Up To 4,000 Vouchers
Shake & Win bermula 22 Ogos 2018 sehingga 26 Ogos 2018 untuk penjimatan semasa korang membeli belah hanya Electronics Fair. Korang boleh menangi sehingga 4000 baucer. Macam mana nak menang?

1. Muat turun aplikasi Lazada dan daftar masuk akaun Lazada korang


2. Di laman utama, goncang setiap hari 22 Ogos 2018 sehingga 26 Ogos 2018 apabila tiga slot bermula (10.00 pagi sehingga 10.15 pagi, 2.00 petang sehingga 2.15 petang dan 9.00 malam sehingga 9.15 malam)
3. Terma dan syarat boleh baca disini Shake & Win 

Wohooo! Tak lama dah nak start. Aku pun dah nak shake and win nie! Korang apa tunggu lagi tu? Jom shake and win dulu. Nanti 27 Ogos 2018, kita pakat serbu website Lazada untuk membeli belah. Senang je, tak payah susah habiskan minyak kereta. Hujung jari je semua. Tunggu apa lgi? Bookmark kalendar sekarang! Lazada ini memang aplikasi membeli belah kegemaran aku. Murah dan berbaloi!

Untuk maklumat lanjut, sila layari:-
Facebook: Lazada Malaysia
Instagram: @Lazada

24 Comments

  1. Ok, dah mark dalam kalendar nak tunggu tarikh offer untuk beli barang. Nasib baik last week tak jadi beli.

    ReplyDelete
  2. tak sabar.Selalu terlepas time ada sales ni tau.Harap internet laju lahh nak buat transaksi

    ReplyDelete
  3. Rawlins sengaja elakkan dari membuka Lazada sebab takut terpengaruh tapi nie terbaca plak. Rasa macam memang perlukan beberapa alat elektronik plak nie. Haha

    ReplyDelete
  4. Ahh suka buat sales time hujung2 bulan ni kan! Buat rasa dilema je dengan gaji yg baru dapat tu. Lazada ni memang murah2 barangan nya compared to other e-commerce.

    ReplyDelete
  5. peh..tawaran mmg merambangkan mata. elok2 tak nak beli pon terasa mcm nak terbeli je nanti ni. haha.

    ReplyDelete
  6. I memang nak beli Air Fryer ni. Bagus gak if get good bargain price from this sales. Mesti mau shop nih.

    ReplyDelete
  7. dah hujung tahun ni banyak betul promosi untuk galakkan orang ramai berbelanja. Pikir masak masak sama ada berbaloi ke beli. Atau melabur dan simpan tempat yang betul

    ReplyDelete
  8. Dah lama tak shopping kat lazada.

    ReplyDelete
  9. Lazada mmg selalu menawarkan harga yg termurah. Dan mmg setiap kali sales akan sy singgah beli sesuatu. Harga terjun bangunan

    ReplyDelete
  10. Ala, baru je beli mirrorless camera minggu lepas. Kalau tahu ada sale ni, boleh tunggu beli dengan Lazada.

    ReplyDelete
  11. Lazada always ofer really good promos! Will check out this sales cause I'm looking for a thermal pot.

    ReplyDelete
  12. Alaaa kenapa sale bila gaji dah habis!

    ReplyDelete
  13. Lazada, ini adalah toko online yang banyak di favoritekan di Indonesia. Banyak konsumen hingga ke pelosok kota. Banyak promosinya sekarang ini

    ReplyDelete
  14. iskhh murah betul kali ni sale kat lazada, promosi habis-habisan. ni untuk orang yang memang mencari brgn elektrik blhlah dapatkan lazada skrg

    ReplyDelete
  15. perhh siap duit huhuu macam2 ada..belian di hujung jari ja tgk dan pilih hat mana berkenan..inilah malaysia

    ReplyDelete
  16. menarik yer offer Lazada ni. tergugat iman nak shopping online barang eletronik pula kat Lazada ni

    ReplyDelete
  17. Wah Lazada ada electronic sale lagi. Memang tak lepaskan peluang. standby duit je nak shopping shopping shopping

    ReplyDelete
  18. time ni la nak shopping baru jimat banyak betui tak? baru puas hati beli heheh. tak sabar betui nak shopping ni

    ReplyDelete
  19. Karnival lazada dah bermula ya, bolehlah berbelanja dengan lebih berbaloi kan. Boleh compare harga senang di pasaran

    ReplyDelete
  20. Rasanya dah masuk hujung tahun ni makin banyak promosi untuk keluar berbelanja kan. Saya lebih suka berbelanja tak ikut pasaran. Nak cuti pun masa orang tak ramai

    ReplyDelete
  21. I mmg suka shopping Lazada, firstly bila Ada sales sbb Lazada selalu buat tawaran hebat Dan menjimatkan.

    ReplyDelete
  22. thanks for the info! nanti i nk tgk la apa yg ada kt dlm lazada. hehe

    ReplyDelete
  23. Harga2 barangan elektronik kat Lazada berpatutan juga harganya ya. Tak ragu2 nak beli. Perkhidmatan pun bagus. Sebelum2 ni saya mmg tak pernah berhadapan dgn apa2 masalah bila shopping di Lazada

    ReplyDelete
  24. lama jugak tak shopping kat lazada, nak try g usha usha la. btw follow sini!

    ReplyDelete