Assalamualaikum


Cantik Dengan Gaya Ringkas Hanya Dengan Hawa Skincare | Sekarang semua orang berlumba-lumba nak cantik. Bukan perempuan je malah lelaki sekarang pun ada lelaki cantik. Kita nie sebagai wanita yang original, takkan nak kalah kan? Jadi kita haruslah kena jaga luar dan dalam. Tapi macam mana nie? Lelaki cantik lagi flawless berbanding kita!

Jangan risau! Aku ada caranya untuk kongsikan dengan korang. Lepas nie confirm kita yang terbukti original ini lagi cantik. Hihihiii.. Hye! Macam mana nak cantik dengan gaya ringkas? Baca selanjutnya dibawah.

Mirelle Beauty Brightening Serum


Hanya dengan satu produk ini, korang dah kulit yang cantik dan sihat. Aku nie dalam proses nak merawat kulit kesan penggunaan produk yang tidak sesuai sebelum ini. Dan masih mencuba lagi serum ini. Nampaknya parut muka aku makin pudar. Mencerahkan kulit dengan memperbaiki kulit kusam, jeragat, noda dan bintik-bintik hitam. Dengan menggunakan Tea Tree Oil, Sakura dan Aloe Vera sebagai bahan utama, memang serum ini selamat untuk digunakan.


Kebaikan Mirelle Beauty Brightening Serum
  • Mengekalkan keremajaan kulit
  • Mengelakkan kedutan
  • Mengaktifkan sel kulit baru
  • Mencerahkan kulit daripada masalah kulit kusam
  • Melembapkan kulit dan melicinkan kulit wajah.
Mirelle Beauty BB Cream


Selain serum, aku juga dah cuba Mirelle Beauty BB Cream. Memang dengan beberapa calit di wajah, dapat cover sepenuhnya. Seronok! Madu, aloe vera, extract bunga sakura dan argan oil digunakan sebagai bahan utama yang berkualiti tinggi untuk merawat masalah kulit wajah.

BB cream ini juga membantu menutup liang-liang pori besar dan parut jerawat. Sememangnya tidak bercapuk! Aku pakai dari pagi sampai ke malam pun, masih kekal di wajah. Yang paling penting, tidak berminyak! BB cream ini mudah untuk dibersihkan dan mesra solat. Sangat sesuai untuk semua jenis kulit. So, tak ada masalah ya pada sesiapa yang masih mencari BB Cream yang sesuai.

Kebaikan Mirelle Beauty BB Cream
  • Krim pelindung dengan SPF30 yang melindungi wajah 97% dari sinaran UV merbahaya
  • Ia sesuai untuk kulit kering, normal, kombinasi dan sensitif
  • Menjadikan kulit muka lebih cerah dan gebu
  • Membantu menutup liang-liang pori besar dan parut jerawat
  • Tidak berminyak & bercapuk
  • Mudah dibersihkan & mesra solat
  • Menjadikan kulit muka anda lebih berseri apabila berpeluh.

Mirelle Beauty DD Cushion


DD Cushion! Menjerit aku bila dapat DD Cushion nie. Sebab dah banyak produk lain yang aku cuba tapi tak sesuai. Nampak bercapuk wey! Tapi bila aku cuba DD Cushion ini untuk pergi kerja, balik tu masih cantik lagi di wajah. Tak bercapuk dan memang rasa ringan je. Wajah nie rasa macam tak pakai apa-apa pun tau!

Dengan Mulberry Stemcell dan Argan Oil sebagai bahan utama dapat membantu kita untuk melindungi kulit wajah daripada sinaran UV dengan SPF50+. Lagi menarik DD Cushion nie boleh dijadikan skincare dan bedak asas untuk make up kita dengan full coverage. So, kalau korang tak sempat nak bersiap, dalam kereta pun boleh dab dab je. Senang kan? Terus cantik!

Kebaikan Mirelle Beauty DD Cushion
  • Krim pelindung dengan SPF50++ yang melindungi wajah 99% dari sinaran UV merbahaya
  • Ia sesuai untuk kulit kering, normal, kombinasi dan sensitif
  • Mengecilkan liang pori
  • Mencerahkan kulit cepat
  • Bertindak sebagai anti penuaan
  • Meratakan tona warna kulit
  • Melindungi kulit daripada persekitaran yang tercemar
  • Meredakan radang/cela
  • Mengurangkan minyak pada wajah
  • Tahan lama sehingga 8 jam
  • Menganjalkan kulit
  • Mengurangkan garis-garis halus
  • Full coverage 100%
  • Rasa sangat ringan pada wajah
  • Bauan yang sangat wangi seperti bedak bayi
  • Mesra wudhuk
  • Halal dan diluluskan oleh KKM
  • Mempunyai bahan semulajadi seperti Pati Mulberi & Minyak Argana

Hasilnya dengan menggunakan Mirelle Beauty Brightening Serum, Mirelle Beauty BB Cream dan Mirelle Beauty DD Cushion by Hawa Skincare. Aku melalui sepanjang hari dengan sifat perasan cantik! Hahahahaa..

Haaa! Ini makluman penting untuk korang supaya korang tidak ragu-ragu. Produk ini telah melalui proses R&D dan mempunyai lulusan KKM. Bukan seperti produk lain yang timbang kilo itu. Hawa Skincare ini Halal dan insyaAllah selamat.

Untuk maklumat lanjut, korang boleh je terus ke link bawah:-

6 Comments

  1. bila dah touchup,barulah keyakinan tu ada kan? btw cantik eyqa.Kemasan mekap tu nampak flawless

    ReplyDelete
  2. Thаnk yoou fօr thе goοd writeup. Ӏt in truth ᥙsed too bе a amusement account
    іt. Glance advanced to m᧐re delivered agreeable fгom you!

    By the way, how could we be in contact?

    ReplyDelete
  3. Bila mekap, lawa2 barulah ada keyakinan diri utk jalankan aktiviti seharian.

    Dh follow page dan instagram.

    ReplyDelete
  4. takpernah try dd cushion, lepas ni nak try jugak la

    ReplyDelete