Assalamualaikum


Kekal Putih Dengan Minuman Campuran Botani | Sejak aku bekerja di kawasan tepi pantai dan berpanas terik sewaktu berjalan untuk pergi lunch, memang kulit aku cepat gelap. Sunburn! Stress bila tengok cermin tu tak dapat digambarkan. Berbelang weyy pipi gebu aku nie.

Tetapi sekarang aku tak perlu risau lagi. Aku dah jumpa penawar untuk merawat masalah kulit aku. Bolehlah putih walaupun aku nie sejenis kulit terlebih masak sejak kecil. Hihihii.. Produk apa? Tak sabar ya korang nak tahu? Aku pun tak sabar nak bercerita.


KITSUI™ Whitenin BB menjadi pilihan aku. Kenapa? Aku nie masih muda. Aku nak jaga kulit dan kesihatan aku sebaik mungkin. Semua orang mempunyai fitrah untuk menjadi cantik. Jadi ini salah satu usaha aku. Selain skincare, produk minuman campuran botani ini juga membantu aku.

Hanya dengan campuran Acerola, Biji Anggur dan Beri, aku dapat nikmati minuman botani yang sedap ini. Seriously, memang aku tak tipu! Sedap dengan rasa beri itu.. Kesan pengambilan produk ini hanya dalam 1 - 2 minggu tetapi bergantung kepada tubuh seseorang itu juga.

Tapi, apa kelebihan KITSUI™ Whitenin BB ini kan?
  • Mencerah dan memutihkan seluruh wajah
  • Menghalang pembentukan blackhead & whitehead
  • Mengawal minyak berlebihan di muka
  • Menghalang penghasilan melanin kulit
  • Menutup liang pori terbuka
  • Menjadikan kulit lebih putih pink dan gebu
Banyak kelebihan tu. Sesuailaa untuk aku sejenis kulit berminyak nie. Ehh ehh! Korang pernah dengar ayat " Beauty is pain "? Tetapi tidak lagi sekarang. Nak cantik pun mudah je. Hanya perlu jaga pemakanan, exercises dan ambil supplement tambahan seperti KITSUI™ Whitenin BB ini. Mudah je kan?


Cerita punya cerita, macam mana ye nak minum KITSUI™ Whitenin BB? Senang je. Ambil 1 paket KITSUI™ Whitenin BB dan campurkan ke dalam 150ml air suam. Goncangkan sehingga larut dan minum. Nak lagi cepat kesan, minum air secukupnya untuk sepanjang hari.


Siapa nak beli, cepat serbu Watson atau Guardian sekarang. Aku dah, korang bila lagi? Nak tahu maklumat lebih lanjut, boleh terus klik link dibawah.

Facebook: Kitsui My
Instagram: Kitsui My

4 Comments

  1. bestnya fungsi mengawal minyak di muka tu yeee.. tak pernah lagi cuba supplemen kecantikan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best sebab eyqa punya kulit pun sejenis berminyak..

      Delete
  2. Nad pun ada amik sebelum ni..yang whitening nad ada amik masa pregnant..hehee..

    ReplyDelete