Ekslusif Cabutan Bertuah Vits Kembali Lagi

 Assalamualaikum


Ekslusif Cabutan Bertuah Vits Kembali Lagi |  Baru-baru ini, sebuah pengeluar produk berasaskan mi segera yang telah bertapak di Malaysia sejak 1975 lagi telah melancarkan sebuat program Cabutan Bertuah berkolaborasi bersama sebuah pasaraya terbesar di Malaysia AEON yang telah mendapat sokongan  yang sangat menggalakkan. Program VIT'S AEON CABUTAN BERTUAH yang telah berlangsung sebelum ini dari tarikh  13 Ogos hingga 16 September 2020 telah berjaya di menangi seramai 54 pemenang.

Apa yang korang perlu lakukan adalah dengan hanya membeli produk VIT'S dari Pasaraya AEON seluruh Malaysia dan imbas kod yang terdapat di paket. Nombor bertuah akan di cabut secara live di Facebook Vits pada setiap hari Khamis jam 12 tengahari.

Tetapi jangan berasa kecewa jika korang terlepas tawaran hebat itu kerana Vit’s sekali lagi telah melancarkan program cabutan bertuah ini musim kedua.VIT’S EXCLUSIVE LUCKY DRAW bakal bersiaran langsung pada waktu yang sama iaitu pada jam 12 tengahari setiap hari Khamis di Facebook Page Vits. Pelbagai hadiah menarik untuk korang menangi setiap minggu. Apa yang korang perlu lakukan adalah:

Dapatkan produk 2 pek Vits Italian Mi Goreng Bolognese dan Aglio Olio di pasaraya terdekat anda atau secara onlineScan QR code untuk sertai cabutan bertuah iniIsi infomasi di dalam boring tersebutNyatakan 5 angka bertuah andaMasukkan resit pembelian 2 produk VITS ITALIAN MI GORENG. Nantikan setiap Khamis di facebook live untuk undian secara live 

Hadiah untuk Vits Exclusive Lucky Draw adalah seperti berikut:

  • Grand Prize: Vespa Sprint 150
  • 1st Prize: Iphone 11 Pro Max / Samsung Galaxy Z Flip
  • 2nd Prize: Nintendo Switch / Realme 6 Pro
  • 3rd Prize: Buffalo Pro Chef Plus Air Fryer / Toros 6L Pressure Cooker
  • Consolation Prize: MiGor Facemask + Vit’s Italian Mi Goreng Series


Peraduan cabutan bertuah  ini akan dilangsungkan sehingga 26 November ini di mana semua orang berpeluang untuk memenangi hadiah yang menarik cabutan bertuah bernilai sehingga RM 20,000.00.

Facebook: Vits Noodles | Instagram: Vits Malaysia

Post a Comment

0 Comments