Assalamualaikum

Siapa baca entry aku Cipta Hadiah Dengan Idea Tersendiri? Aku ada bagitahu yang aku nak beli cushion kan? Tapi aku hanya manusia biasa. Aku merancang tetapi Dia yang tentukan, gituuuuu! Hahahahaa.. Aku tak beli cushion pun! Nak tahu aku beli apa? Sehelai t-shirt cotton yang sangat selesa.

Aku nie mudah tergoda! Elok dah pilih cushion, tetiba ternampak t-shirt yang boleh tulis apa sahaja yang kita mahu. Aku pun apa lagi, terus excited! Gali idea dalam kepala, google some words yang sesuai dengan aku. Then, tadaaaaaaaaa! Unboxing!


Cantik tak? Aku sukakan konsep simple. Tak suka gambar sampai penuh. Cukup sekadar ayat yang kena dengan jiwa aku. Ramai yang cakap lawa dan sukakan material cotton tu. Memang serap peluh! Korang tak nak ke? Takkan asyik nak pakai t-shirt tertera PDI je 😂😂😂 Okay okay just joking.


Process untuk siapkan pesanan ialah 4hari - 9hari. Janganlah kau order macam-macam tapi kau expect benda tu boleh siap sehari. Tapi hasilnya sangat memuaskan. Tak percayalah? Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart. Memang tak rugi! Tunggu apa lagi? Jom jom tempah. Ada discount menanti anda semua. Process penghantaran pun cepat! Jangan lupa tempah okay!

Nak tempah lagi nie. Ada birthday kenalan tak lama lagi. Mungkin aku boleh pilih dan tempat melalui printcious. Lagi mudah kerja aku! Yeayy thank you printcious kerana mudahkan kerja orang selalu busy dan malas bersesak di kedai cenderahati.

9 Comments

  1. Cantiknyaa letak dalam box macam tu. Material Tshirt pon nampak nice jeaa

    ReplyDelete
  2. cantik sangat wak.. ina pon suka simple cemni.Btw menyerlah..i like it.

    ReplyDelete
  3. cantik sangat. gabungan warna yang terang cemtu.. ina pun suka jugak simple2. Mudah je sekarang ni kan.. idea kita,terus cetak pada tshirt kesukaan

    ReplyDelete
  4. Memang cantik² DIY dengan Printcious ni, berkenan pulak!

    ReplyDelete
  5. Parcel pink yang cantik .. diletak pulak dalam box khas dari printcious . Kualiti tshirt dia memang elok .

    ReplyDelete