Jom Terbang Hanya Dengan Let’s Go Manchester

Assalamualaikum
Jom Terbang Hanya Dengan Let’s Go Manchester | Jom menang contest Let’s Go Manchester bersama Dashing ini yang bakal tamat pada 31 Januari 2018. Tak lama dah weyy! Masih berbaki enam hari lagi. Kalau korang nak menyertainya, masih sempat tau. Jangan risau!

Sebenarnya, aku nie salah seorang peminat bola sepak Manchester United! Jadi, aku taknak lepaskan peluang yang ada depan mata nie. Mana tahu, ada rezeki dapat terbang ke sana. Tiada yang lebih menggembirakan selain menonton perlawanan bola sepak secara langsung antara Manchester City Football Club (MCFC) vs Manchester United (MU).

Pemenang contest ini bakal memenangi penginapan percuma selama 4 hari 3 malam, perjalanan ke Manchester, United Kingdom untuk 6 pemenang bertuah yang termasuk tiket VIP untuk menonton pertandingan langsung antara MCFC vs MU sebagai hadiah utama dalam contest Let's Go Manchester!


Pemenang bukan saje dapat menonton perlawanan bola sepak secara langsung di Stadium Etihad, malah dapat juga berjalan menikmati keindahan negara orang dan melawat ke National Football Museum dan stadium lain seperti Old Trafford, Etihad and Anfield. Mungkin akan ada peluang korang untuk berinteraksi dan mendapat tandatangan daripada MCFC Legends.

Haaa, mesti korang tertanya-tanya macam mana nak sertai contest ini kan? Semudah 1 2 3 je kalau nak sertainya. Macam mana? Beli mana-mana produk Dashing atau Elite dengan satu resit sahaja. Kemudian, ambil gambar resit itu dengan jelas dan sertai sekali nama, nombor kad pengenalan (IC) dan nama outlet yang korang beli produk Dashing atau Elite itu dan whatsapp je ke +6016-997 2373. Mudah je kan? 


Tunggu apa lagi tu? Takkan nak baca je. Jomlah sertai dan jadi pemenang untuk tonton secara langsung dari kerusi VIP dengan 50 000 peminat dan bersama Dashing jenama penjagaan lelaki terkemuka di Malaysia!

Untuk maklumat lebih lanjut dan tepat, boleh lawati www.facebook.com/Dashing.MY atau website Dashing www.dashing.com.my atau hubungi helpline ditalian 03-80238311.

Bak kata aku:

Deodorant Ultimate Kick nie bau memang superb! Wangi dan tahan lama. Jadi, tiada masalah ketiak berbau ya. Sama juga macam perfume itu. Bau tak kuat menusuk hidung sangat. Bau sesuai dengan lelaki tetapi bagi aku, kalau perempuan muda-muda yang pakai perfume nie pun, no hal! Wangi oii!

14 comments:

  1. actually akak x suka perfume laki. sies.. slalu keras. tp bila cuba Dashing ni.. pergh..mmg leh repeat beli.. sdp bau dia.. jom lah join contest

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Nak join contest nie. Mana tahu dapat pergi Manchester

      Delete
  2. Bau dashing mmg best.. suka bau yang ni .. Wah ada contest..jom join mana tau ada rezeki leh menang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bau best kan? Jom join Kekya! Nanti ada rezeki, kita pergi Manchester sama-sama. Hihihihii

      Delete
  3. Wowww best hadiah dia, dapat pergi Manchester tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best Kak Mas. Jom kita join sesama contest nie

      Delete
  4. beli produk join contest..lakikita tau mesti dia suka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belikan untuk dia Kak Nad. Lepas tu join contest menarik nie

      Delete
  5. Wangi perfume ni .. jom join smbil membeli

    ReplyDelete
  6. mana tau ada rezeki kan..,dapat penginapan percuma . huhuhh.

    ReplyDelete
  7. suka bau perfume lelaki.. wangi. lagi-lagi Dashing.

    ReplyDelete