Showing posts from February, 2018Show All
Kenapa Wanita Basi Apabila Dirumah

Assalamualaikum Kenapa Wanita Basi Apabila Dirumah | Segala yang tertulis hanyalah kata-kata daripada seorang penulis; aku. Tiada kaitan dengan hidup atau yang telah meninggal dunia. Kang ada netizen kecam aku, mahu cair segala lemak ternakan aku yang dah bertahun…

Cara Mudah Tingkatkan Pembaca Blog

Assalamualaikum Cara Mudah Tingkatkan Pembaca Blog | Sementara idea mencurah-curah nak update nie sebab excited selepas ada google adsense , maka terupdate lah entry aku hari nie. Sebenarnya entry nie ditaip hari khamis lepas cuma publish hari nie. Maaf terla…

Lulus Adsense Selepas 5 Kali Gagal

Assalamualaikum Lulus Adsense Selepas 5 Kali Gagal | Selepas 5 kali permohonan google adsense gagal, akhirnya semalam lulus. Alhamdulillah.. Bagi aku, bukan senang nak lulus google adsense nie apabila blog pun ada isi merapu. Kunci lulus google adsense? S…

Diploma Teknologi Maklumat (Rangkaian) Di Politeknik

Assalamualaikum Diploma Teknologi Maklumat (Rangkaian) Di Politeknik | Sebagai bekas pelajar bagi jurusan Diploma Teknologi Maklumat (Rangkaian), aku ingin berkongsi serba sedikit bagi memudahkan bakal-bakal pelajar untuk mengetahui lebih lanjut tentang jurusan…

7 Cara Untuk Wanita Kelihatan Cantik

Assalamualaikum 7 Cara Untuk Wanita Kelihatan Cantik | Hanya dengan 7 cara ini sebelum tidur, wanita akan kelihatan lebih cantik. Tidur malam merupakan waktu bagi merehatkan diri setelah seharian sibuk menguruskan pelbagai perkara disiang hari. Baik perkara di …

5 Sebab Perlu Rasai Keenakkan Sambal Hitam Pahang Minionlicious Enterprise

Assalamualaikum 5 Sebab Perlu Rasai Keenakkan Sambal Hitam Pahang Minionlicious Enterprise | Dulu masa viral sambal hitam pahang nie, aku selalu tertanya-tanya sedap ke? Bukan masam ke sebab ada belimbing buluh. Dan sedap ke makan dengan nasi panas-panas je?…