Assalamualaikum

Year End Sales Dan Kempen Beli Barangan Malaysia Dengan PG Mall | Hujung tahun macam nie, banyak betul sale yang tengah berlangsung. Sampai kebas tangan nie asyik scroll pilih barang dan add to cart. Add to cart je tapi bila sale terus check out.

Sebelum tu, aku nak kongsikan dengan korang satu platform online shopping nie. Dan aku pasti korang akan tergila-gila macam aku sebab banyak sale.

Apa itu PG Mall?

Platform online shopping; PG Mall nie mula ditubuhkan sejak tahun 2017 lagi. Dan PG Mall ini platform e-dagang nombor satu di Malaysia dan satu-satunya e-dagang tempatan. Walaupun PG Mall baru lagi tetapi ia tersenarai sebagai Top 3 Most Visited Online Marketplace di Malaysia oleh ipriceinsight tau! Korang boleh baca disini https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/.

Selain itu, sekarang ramai yang lebih gemar benda yang mudah. Kalau nak buat apa-apa pembayaran pun nak mudah je. Dengan PG Mall, kaedah pembayaran sangat mudah. Kerana PG Mall satu-satunya platform online shopping yang menerima semua kemudahan pembayaran melalui e-wallet dan payment getaway.

PG Mall Year End Sales

Ini yang aku tunggu-tunggu. Sebelum nie aku asyik terlepas sale lain tapi year end sales aku akan pastikan aku tidak ketinggalan. Year end sales berlangsung bermula 01 December sehingga 31 December 2020. Semangat betul aku nak shopping nie! Kang lepas nie harga mahal, menyesal tak sudah.

Pelbagai tawaran menarik untuk pembeli dan ada kupon untuk korang tau! Korang tak nak ke diskaun nie? Dengan minimum pembelian RM50, korang akan dapat RM20 off hanya dengan menggunakan code KBBM20.

Dan kalau korang dah terlajak beli, lagi banyak diskaun korang akan dapat. Dengan minimum pembelian RM100, korang akan dapat RM30 off hanya dengan menggunakan code KBBM30. Fuhh! Untung tu!

Korang hanya taktahu tau! Dalam PG Mall nie, korang nak shopping barang keperluan semua ada. Dalam erti kata lain, tak perlu ke kedai dah. Beli je dengan PG Mall, tunggu abang courier hantar sampai depan rumah. Pandemik macam nie, elakkan bersesak di tempat orang ramai.

Barangan rumah, makanan, keperluan bayi dan kanak-kanak, kesihatan dan kecantikan, aksesori kereta, barangan elektronik dan lain lain. Semuanya ada dengan PG Mall. Cakap je nak apa, semua ada! Harga pun rendah dengan year end sales nie.

Sebagai rakyat Malaysia, kita perlu support barangan tempatan. Jangan nak jaga standard sampai lupa support barangan tempatan. Kita support barang tempatan dengan #BarangBaikBarangKita. Maklumat lebih lanjut boleh rujuk disini https://pgmall.my/proudly-local-campaign.

Kalau korang pening nak cari local store yang menarik dalam PG Mall, aku nak kongsikan dengan korang 5 local store yang mungkin ada menjadi pilihan korang.

Indah Ilahi

Indah Ilahi merupakan local store yang menjual barangan keperluan seperti barangan elektronik. Harga yang sangat murah dan berpatutan.

Sarima Official

Untuk gayakan pakaian dengan lebih anggun, Sarima Official akan menjadi pilihan aku. Pelbagai pilihan menarik dan saiz.

Khang Shen Herbs

Siapa kata jamu tak ada jual? Nak beli kacip Fatimah, tongkat ali, herba semua ada dalam local store nie. Tak perlu nak risau ke kedai jamu Cina dah.

Trend Valley

 

Nak beli barangan bayi? Jangan bersesak bawa anak kecil ke kedai. Beli je dengan Trend Valley nie. Banyak pilihan dan corak menarik untuk si comel.

Urban Home

Nak beli barang elektrik, susah nak ke kedai? Dengan Urban Home, korang order sahaja. Sampai pun cepat je!

Free Shipping

Sepanjang year end sales nie, tawaran ekslusif free shipping dengan minimum pembelian RM30. Aku dah banyak add to cart nie. Rugi kalau korang lepaskan peluang yang ada! Jangan lupa shopping di PG Mall. Banyak diskaun yang di tawarkan.

More Info:

PG Mall: https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=801
Facebook: http://www.facebook.com/PGMallMalaysia
Instagram: http://www.instagram.com/pgmall.my/
Telegram: https://t.me/pg,alloffcial001 

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #yes #yearendsale2020 #freeshipping



5 Comments

  1. Jom jom shopping kat PG Mall hari ni.. banyak promosi best best tu..macam nak grab Air Fryer je rasa..

    ReplyDelete
  2. PG Mall buat sale lagi. Hari tu dah grab air fryer dan jam tangan.
    Ok kali ni nak grab vacuum pula. Semoga ada rezeki nak beli juice extractor sekali.
    Dah free shipping kan, mestilah kena ambil peluang.

    ReplyDelete
  3. Kak yaya nak usha induction cooker..best ada free shipping.

    ReplyDelete
  4. Pernah juga beli menggunakan PG Mall.

    Penghantaran memang superb laju.

    ReplyDelete
  5. Sekarang nie senang nak beli barang.. Klik-klik, then sampai depan rumah...

    ReplyDelete