Jana Duit Dalam USD Dengan Mudah

Assalamualaikum


buat duit usd-intellifluence


Jana Duit Dalam USD Dengan Mudah | Bila tengok orang lain yang bergelar housewife jana duit melalui blog, mesti korang pun teringin kan? Sekurang-kurangnya menjadi side income yang menampung perbelanjaan yang lain.


Tapi macam mana nak jana duit dalam USD dengan mudah? Perlukan apa-apa requiremens blog ke? Haa.. aku tahu, mesti korang tertanya-tanya kan? Mehh sini aku terangkan kepada korang.


Aplikasi Intellifluence


buat duit usd-intellifluence


Intellifluence adalah aplikasi yang baru yang mempunyai influencer seperti korang yang ingin mencuba produk dan perkhidmatan dan akan mendapat ganjaran daripada hasil kerja tersebut.


buat duit usd-intellifluence

Bila korang dah register Intellifluence secara percuma, korang perlu mengisi profil korang dengan lengkap. Pastikan 100% baru mudah korang mendapat job lain tau! Tapi sebelum register tu, make sure blog korang dah ada domain sendiri tau!


Selain itu, semasa korang menunggu tawaran daripada client, korang boleh pergi Marketplace di mana client ada menyiarkan tawaran yang terbuka kepada semua influencer.


buat duit usd-intellifluence

Jika korang melihat peluang yang menarik perhatian anda di Marketplace, korang boleh memohon untuk mendapatkannya atau meminta butiran lanjut.


Dengan aplikasi Intellifluence ini, korang dapat jana duit dalam USD dengan mudah dan selamat ya. Kaedah pembayaran juga melalui akaun Paypal. So, make sure korang ada akaun itu. Tunggu apa lagi? Jom register sekarang!


Register disini 👉 Intellifluence.com

Post a Comment

11 Comments

  1. alhamdulillah...rezeki jangan ditolakkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. betul tu! Yang penting kena berusaha.

      Delete
  2. Ok. Nak isi juga la, mana tau boleh dapat menambah pendapatan kan. Sekarang nie satu sumber pendapatan susah nak hidup. Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  3. Sekarang ni ada macam2 cara nak tambah pendapatan kan memang kena ambil peluang yang ada

    ReplyDelete
  4. menarik ni. nanti boleh try manatau ada tambah income. thanks sharing. sangat bermanfaat

    ReplyDelete
  5. Menarik tawarannya. AM pun nak cuba aplikasi ini dan download PayPal untuk memudahkan transaksi.. terima kasih atas perkongsian ini

    ReplyDelete
  6. Nell pun currently guna this platform too! Sometime memang menarik kan job offers yang ada... Good choice to go with this..

    ReplyDelete
  7. Wan bagus kan! di mana mana boleh menjana pendapatan asalkan kita nak berusaha

    ReplyDelete
  8. Wowo....thanks for sharing this, gonna check out to earn some USD la for pocket money. Cheers Siennylovesdrawing

    ReplyDelete
  9. Sep sikit saya pun dah lama register ni. Sesuai buat nak menabung dan pakai bila perlu.

    ReplyDelete