Tempah T-Shirt Cotton Premium Dengan Printcious

Assalamualaikum


Tempah T-Shirt Cotton Premium Dengan Printcious | Kalau ada hari istimewa yang bakal menjelma, aku mesti awal-awal lagi dah pening kepala fikir nak hadiahkan apa. Aku pula sejenis nak hadiahkan something yang aku nampak orang tu guna pakai barangan yang aku hadiahkan. Hadiah apa eh?

Setelah berhari-hari aku fikir, aku baru teringat tentang baju. Apa kata aku hadiahkan sehelai baju? Tapi baju apa? Haa! Tiba-tiba aku teringat Printcious, sebuah website yang pernah membantu aku untuk custom hadiah yang aku suka mengikut citarasa aku. Haa apa lagi, aku terus terjah website tu.


Banyaknya weyy pilihan kalau nak hadiahkan apa-apa. Tapi disebabkan haritu aku dah pernah tempah mug, coasters dan t-shirt, kali nie aku repeat order lagi sekali dengan tempah t-shirt cotton. Kenapa? Alaa nanti aku hadiahkan untuk someone, mesti aku nampak je dia pakai baju tu. So, aku tahu orang guna pakai hadiah aku. Terasa dihargai! Ahh gitu!



Apa kata aku tunjuk dulu dengan korang, cara-cara nak tempah t-shirt secara online dengan Printcious nie. Nak tak? Haa kalau korang berjaya ikut langkah-langkah yang aku ajar dibawah, maknanya korang dengan jayanya dah boleh tempah apa-apa sahaja disana.

Langkah 1:
Untuk first time, buka website Printcious.

Langkah 2:
Untuk sign up, korang boleh pilih sama ada via Facebook atau daftar sebagai pengguna baru


Langkah 3:
Klik Shop, untuk t-shirt pilih menu bar t-shirt dan klik cotton

Langkah 4:
Korang boleh buat pilihan sama ada nak design sendiri ataupun pilih yang readymate



Langkah 5:
Disebabkan aku pilih design sendiri, so klik je start designing


Langkah 6:
Klik Add Text jika korang ada nak tulis apa-apa tetapi dalam ruangan hijau itu sahaja

Langkah 7:
Bila dah siap, klik done

Langkah 8:
Dah puas hati dengan design sendiri? Haa klik add to cart

Langkah 9:
Klik checkout untuk proses seterusnya

Langkah 10:
Isi bahagian alamat untuk urusan pengeposan nanti dan haa korang selesaikan je laa bahagian pembayaran tu

Langkah 11:
Selesai. Tunggu je barang sampai. Okay?


Haa semudah makan kacang je kan? Dan jangan jadi kacang lupakan kulit bila korang dah pandai nak tempah online dengan Printcious nie. Penat aku ajar cara-cara nak tempah nie. Banyakkan pilihan yang ada selain t-shirt? Lepas nie tak ada laa pening-pening lagi nak fikir hadiah apa untuk someone special.


Ehh! Apa je lagi ada dalam kategori t-shirt nie? Haa mehh sini aku perkenalkan dengan korang tau! Jangan terkejut! Kalau korang nak tempah t-shirt band, t-shirt club, t-shirt logo, t-shirt class, dan t-shirt yang rewang atau family gathering sekali pun, boleh je korang tempah t-shirt family nie.

Nampak tak? Bukan t-shirt cotton biasa tau! Premium lagi tu. Lepas nie, family day company ke apa, tempah je dengan Printcious. Lagi mudah dan cepat. Dan design pun boleh ikut kehendak kita. Kualiti sangat tip top! Boleh dikatakan, sangat berpuas hati. Sekejap je dah siap baju.

So, kalau korang nak tempah baju atau apa-apa barangan dengan Printcious macam aku, korang boleh terus ke website dorang. Please, jangan rambang mata tau! Tengok baju aku dapat tu, dah siap dalam kotak. Nak hadiahkan terus pun boleh. Cepat-cepat tempah sekarang!

Post a Comment

10 Comments

  1. un suka ...nnt nak usha ada tshirt labuh ke tak

    ReplyDelete
  2. wow. mudah la pasni buat sini je la. design sndr

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah akak. Buat dengan Printcious je. Boleh design sendiri..

      Delete
  3. Amboi romantik yer pakai tshirt couple same design. Bila nak jemput akak makan nasi minyak ni

    ReplyDelete